wat is kidzcity?

Kidzcity in Utrecht is een van de grootste en meest populaire indoor speelparadijzen in Nederland, perfect voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Met een veelzijdig aanbod aan attracties zoals klimtoestellen, een laserschietarena, botsauto’s en zelfs een heuse ‘Timekeeper’, biedt Kidzcity een veilige en vermakelijke omgeving waar kinderen zich uren kunnen vermaken.

hoe vind je kortingen voor kidzcity?

1. Online kortingen en acties

Het is altijd slim om eerst de officiële website van Kidzcity te bezoeken voordat je op pad gaat. Soms biedt Kidzcity online kortingen aan bezoekers die vooraf hun tickets kopen. Ook zijn er speciale prijzen voor groepen en schoolreisjes, wat de kosten per persoon aanzienlijk kan verlagen. Daarnaast is korting Kidzcity in Utrecht ook mogelijk met de kortingskaart van NapPas.

2. Social media en nieuwsbrieven

Volg Kidzcity op social media platforms zoals Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, speciale evenementen en exclusieve kortingen die alleen via deze kanalen worden aangeboden.

3. Samenwerkingsacties

Houd ook lokale bedrijven en diensten in de gaten die soms samenwerken met Kidzcity. Denk aan supermarkten, speelgoedwinkels of andere lokale evenementen die acties kunnen hebben waarbij je korting krijgt op entreetickets.

wat maakt kidzcity zo leuk?

attracties voor alle leeftijden

Kidzcity heeft attracties die geschikt zijn voor zowel jongere als oudere kinderen. De jongsten kunnen zich vermaken in de ‘Bal-lorig’, een veilige speelzone met zachte speelblokken en glijbanen. Oudere kinderen kunnen zich uitleven in de ‘Laser Spy’, een spannende laserschietarena, of de adrenalineverhogende ‘Magic Bikes’ die de vliegkunsten van de kinderen op de proef stellen.

veiligheid en toegankelijkheid

Veiligheid staat voorop in Kidzcity. Alle attracties worden regelmatig gecontroleerd en het personeel is getraind om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen. Bovendien is het speelparadijs goed toegankelijk voor mindervaliden en is er speciale aandacht voor kinderen met speciale behoeften.

themadagen en evenementen

Kidzcity organiseert regelmatig speciale themadagen en evenementen die het bezoek nog leuker maken. Van Halloween feesten tot Kerstvieringen, elk seizoen heeft wel iets bijzonders te bieden. Deze dagen zijn vaak drukker, maar bieden ook unieke ervaringen die je niet wilt missen.

handige tips voor je bezoek

plan je bezoek

Het kan in het weekend of tijdens schoolvakanties erg druk zijn in Kidzcity. Plan je bezoek op een doordeweekse dag als je de mogelijkheid hebt. Niet alleen is het dan minder druk, maar soms zijn er doordeweeks ook speciale aanbiedingen.

neem eigen eten mee

Hoewel Kidzcity een restaurantgedeelte heeft waar je snacks en drankjes kunt kopen, is het toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Dit kan een goede manier zijn om de kosten te drukken en er toch een leuke en betaalbare dag van te maken.

Kidzcity in Utrecht biedt een fantastische uitje voor gezinnen met kinderen. Door slim gebruik te maken van kortingen en de tips in dit artikel, kun je een geweldige tijd hebben zonder dat het je te veel hoeft te kosten. Geniet van je bezoek aan Kidzcity en de magische wereld van onbeperkt speelplezier.